پورتال مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی

آغاز انجام ارزشیابی کیفیت تدریس اساتید از دیدگاه دانشجو

اطلاعیه مهم

قابل توجه کلیه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی جهرم

به اطلاع می رساند جهت انجام ارزشیابی کیفیت تدریس اساتید از دیدگاه دانشجو از طریق سامانه طبیب از تاریخ 7/03/1403 لغایت20/03/1402، با استفاده از نام کاربری و رمز عبور (کد ملی) اقدام نمایید. شایان ذکر است که در صورت  عدم انجام ارزشیابی دانشجو از اساتید ، دسترسی ورود به سیستم هم آوا و انتخاب واحد در ترم جدید صورت نخواهد گرفت . زمان ارزشیابی به هیچ وجه قابل تمدید نخواهد بود. جهت کسب اطلاع بیشتر یا عدم ورود به سامانه طبیب با مرکز مطالعات و توسعه تماس حاصل نمایید.

از اینکه با صرف اندکی از وقت خود در پروسه ارزشیابی اهتمام دارید، سپاسگزاریم. ارزشیابی شما به ارتقای کیفیت آموزش کمک شایانی خواهد کرد.لذا تمنا دارد با دقت و حوصله موارد را مطالعه و پاسخ دهید.

دانشجوی عزیز یادآوری می شود که شما در صورتی مجاز به ورود به سالن امتحان هستید که ارزشیابی کامل را انجام داده باشید.

آدرس سایت سامانه:

tabib.jums.ac.ir