پورتال مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جهرم

ارزیابی بیرونی درون دانشگاهی گروه زنان درتاریخ 1402.09.15

ارزیابی بیرونی درون دانشگاهی گروه زنان

انجام ارزیابی بیرونی درون دانشگاهی و بازدید از عرصه بالینی گروه زنان در تاریخ 15/09/1402 ، توسط اعضای کمیته ارزیابی برنامه با حضور مدیر EDC ، مسئولین آموزشی ، معاون آموزش بالینی دانشکده پزشکی ، معاون آموزشی بیمارستان مطهری، مدیر گروه زنان و اعضای محترم ،متخصصین نوروسرجری، جراحی عمومی ، یورولوژی ،قلب و عروق و زنان از طرف مدیریت مرکز مطالعات و توسعه سرکار خانم دکتر مصلی نژاد برگزار گردید.

یکی از شاخص های با اهمیت در ارزیابی و اعتباربخشی امکان انجام ارزیابی برنامه های آموزشی است. ارزیابی گروههای آموزشی نیز هر 5 سال یکبار در ابتدا بصورت ارزیابی درونی و سپس ارزیابی بیرونی انجام می شود.در 6 ماه گذشته دو گروه آناتومی و سپس گروه اطفال مورد ارزیابی درونی و بیرونی قرار گرفتند که در این جلسات در ابتدا گروه به صورت خود اظهاری شاخص ها را تکمیل و سپس گروههایی از دانشگاه نسبت به ارزیابی مستندات و سپس عرصه های آموزشی گروه مربوط اقدام می نمایند.

{author_name}
تصویر نویسنده :