۱۴۰۰ شنبه ۲۹ خرداد
سی و یکمین آزمون صلاحیتهای بالینی کشوری
سی و یکمین آزمون صلاحیتهای بالینی ،آسکی،کشوری برگزار شد.
سی و یکمین آزمون صلاحیتهای بالینی کشوری

سی و یکمین آزمون صلاحیتهای بالینی (آسکی)کشوری مورخ 6 خردادماه 1400 درمحل سایت پردیس و باحضوردانشجویان پزشکی درشرف فراغت از تحصیل دانشگاه علوم پزشکی جهرم درقالب 19ایستگاه از ساعت8الی12 برگزار گردید. درآزمون فوق که از طرف معاونت محترم آموزشی(جناب آقای دکتر رعیت دوست) و زیر نظر مستقیم مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی(EDC)(سرکارخانم دکترنجفی پور) و دانشکده پزشکی (سرکارخانم دکتر حق بین)برگزار گردید، سوالات از گروههای بالینی ماژور و مینور (جراحی، داخلی ، کودکان،طب اورژانس، رادیولوژی، روانپزشکی، گوارش،غدد، ریه، پزشکی اجتماعی،ارتوپدی،اورولوژی ، مغز واعصاب و... ) و با حضور ارزیابان و اعضای محترم هیات علمی گروههای فوق انجام گردید.

پرسش و پاسخ حین معاینات فیزیکی بر روی بیمار نما، گرفتن شرح حال مناسب از بیمارنما، انجام مهارت های عملی و پروسیجر و در نهایت مهارت های حل مسئله از مواردی بود که دانشجویان در این ایستگاه ها انجام دادند.

شایان ذکراست این آزمون ازسال 85تاکنون در دانشگاه علوم پزشکی جهرم جهت کلیه دانشجویان پزشکی،پیراپزشکی، رزیدنتهای بیهوشی و اطفال درحال برگزاری است و قدمت زیادی دارد.همچنین آزمونهای آسکی قبل از شیوع کرونا در محل مرکز مهارتهای بالینی (اسکیل لب) دانشگاه برگزارمی گردید، اما به دلیل همه گیری کرونا این بار درمحل دانشکده پزشکی و پرستاری پیش بینی و برگزار شد.

نکته مهم دراین آزمون انجام فاصله گذاری و رعایت نکات بهداشتی طبق پروتکل وزارت بهداشت همچون ضدعفونی محل قبل از آزمون،پوشیدن دستکش و ماسک ، وجود هندراب در ایستگاه ها و... بود.

دراین آزمون علاوه بر معاونت محترم آموزشی ، مدیر محتر EDC، به عنوان کمیته علمی-اجرایی و مدیر آزمون ،مسئولین دفاتر توسعه دانشکده پزشکی و بیمارستان های مطهری و پیمانیه،همچنین مسئول مرکز مهارتهای بالینی دانشگاه به عنوان مدیر اجرایی آزمون،کارشناسان EDC ، کارشناس دفتر توسعه بیمارستان پیمانیه ، کارشناس امورآموزش دانشکده پزشکی،نمایندهIT و نمایندگان حراست ، نیروهای خدمات و نقلیه دانشگاه حضور داشتند.

1400/03/09