۱۴۰۰ سه شنبه ۲۴ فروردين
انجام ارزیابی استانداردهای دوره پزشکی عمومی
ارزیابی استانداردهای دوره پزشکی عمومی از دیدگاه ارزیابان گروه بیوشیمی
انجام ارزیابی استانداردهای دوره پزشکی عمومی

مرکز مطالعات و توسعه دانشگاه با همکاری اعضای هیات علمی دانشگاه ،مدیران گروه های آموزشی و حمایت حوزه معاونت آموزشی و ریاست دانشکده پزشکی از 5 گروه که شامل: گروههای فیزیولوژی، بهداشت، پزشکی اجتماعی، انگل شناسی و میکروب پایش ارزیابی بیرونی درون دانشگاهی در سال 98 ارزیابی بیرونی درون دانشگاهی انجام شد.

در ادامه اجرای فرایند ارزیابی بیرونی درون دانشگاهی گروه بیوشیمی در تاریخ 05/12/99 به سرپرستی مرکز توسعه و تیم ارزیابانی از مدیریتedc گروه فیزیولوژی،میکروب شناسی، آناتومی، فامارکولوژی، مرکز مجازی و مسئول edo دانشکده پزشکی مورد ارزیابی قرار گرفت.

هدف از ارزیابی بیرونی درون دانشگاهی ارتقاء سطح کمی و کیفی آموزش بررسی وضعیت موجود بر اساس شاخص های اعتبار بخشی وزارت بهداشت در حوزه آموزشی، تعیین نقاط قوت،نقاط بهبود، فرصت ها ارائه گزارش آن به ارزیابان وزارتخانه در جهت دستیابی به شاخص های اعتبار بخشی در حوزه آموزش می باشد.

تیم ارزیابی بیرونی درون دانشگاهی متشکل از متخصصان و اعضای هیئت علمی داخل دانشگاه است که حوزه های مختلف آموزش از جمله برنامه ریزی اموزشی ،گروه، فرایند اموزش ، ارزیابی دانشجویان ، فعالیت های پژوهش در آموزش گروه در سطح دانشگاه مورد ارزیابی قرار می دهند.

جهت ارتقای وضعیت به مسولین ارشد،و گروه ذیربط و تمامی ذینفعان گزارش می گردد.

1399/12/10