۱۴۰۰ سه شنبه ۲۴ فروردين
کسب موفقیت بعنوان پژوهشگر برجسته کشوری

پذیرفته شدن دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی جهرم به عنوان دانشجویان استعداد درخشان طبق بند ک " پژوهشگر برجسته کشوری"

سرکارخانم زهرا رضائی از دانشجویان رشته بهداشت عمومی مقطع کارشناسی پیوسته دانشگاه علوم پزشکی جهرم به عنوان پژوهشگر برجسته کشوری انتخاب و مشمول بند ک آئین نامه استعدادهای درخشان گردیدند. شایان ذکراست پس از بررسی و امتیاز دهی مدارک دانشجوی متقاضی در مرحله درون دانشگاهی، مدارک فوق به کمیته تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ارسال و چنانچه دانشجویان حائز شرایط لازم باشند به عنوان پژوهشگر برجسته کشوری و به عنوان دانشجوی دفتر استعدادهای درخشان انتخاب و از تسهیلات این دفتر چه در زمان تحصیل (اعم از تسهیلات آموزشی، رفاهی همچون اعطای وام، کمک هزینه تحصیلی، خوابگاه،‌بن خرید کتاب وتسهیلات استفاده از کتابخانه ها، آزمایشگاه ها ، رایانه ،‌ اینترنت و امکانات زیارتی ، تفریحی ،‌ورزشی، کمک هزینه های لازم برای پایان نامه های تحقیقاتی، حضور در کنفرانس های علمی و کارگاه های آموزشی داخل و خارج از کشور، استفاده از کلاس های آموزش زبان، ‌مهارت های رایانه ای،‌مدیریت ،‌روش تحقیق و... بر حسب شرایط دانشگاه و مطابق با آئین نامه کشوری استعدادهای درخشان) همچنین تسهیلات ادامه تحصیل دانشجو در مقاطع بالاتر (اعم از کارشناسی به کارشناسی ارشد و تسهیلات ادامه تحصیل در مقطع دستیاری ) برخوردار خواهند گردید . همچنین این امتیاز در جهت ارتقاء رتبه دانشگاه به لحاظ آموزشی و پژوهشی نیز موثر خواهد بود.

1399/12/10