۱۳۹۹ پنج شنبه ۸ خرداد
جلسه سیاستگذاری درخصوص ارتقای کیفی آموزش
برگزاری اولین جلسه سیاستگذاری درخصوص ارتقای کیفی آموزش مورخ 27.02.99
جلسه سیاستگذاری درخصوص ارتقای کیفی آموزش

اولین جلسه سیاستگذاری ارتقای کیفیت آموزش با موضوع " چگونه آموزش مجازی در شرایط بحران به سمت ارتقای کیفی برود؟ " از ساعت 11 الی 12:30 بصورت مجازی در اتاق عملیات دانشگاه با حضور اعضاء تشکیل گردید. در این جلسه معاون محترم آموزشی و مدیر محترم EDC از ایجاد فضای آموزشی در بین اساتید که با وجود بیماری کرونا به سمت آموزش مجازی تلاش و تجربه کسب می نماید، ابراز خرسندی نمودند.

درجلسه مذکور پس از بحث و تبادل نظر بین اعضا درخصوص آموزش مجازی موارد زیر به عنوان نتایج و اولویت ها قرار گرفت :

- مستمر برگزار شدن برنامه آموزش تولید محتوا

- مشخص شدن روند برگزاری آزمونها در شرایط مجازی

- بیان راه حل در خصوص توسعه زیرساختها

- توانمند سازی اساتید بعنوان نیروی پشتیبان آموزش مجازی

- تهیه چارچوب و پاورپوینت با لوگوی دانشگاه و طرح درس در خصوص آموزش مجازی

- مشخص نمودن روند انجام نظرخواهی از دانشجویان در خصوص کیفیت آموزش

مهم ترین نکات جلسه :

- خبره کردن اساتید دانشگاه در خصوص آموزش مجازی

- آماده نمودن دانشجویان جهت آموزش های مجازی

شایان ذکراست درجلسه مذکور سرکارخانم ها و جناب آقایان : دکتر روستازاده (معاون محترم آموزشی)- دکتر حق بین(رئیس محترم دانشکده پزشکی)-دکتر متین ( معاون محترم آموزش بالینی )-دکتر مصلی نژاد (مدیر محترم آموزش مجازی)- خانم فروزان(مسئول محترم EDO دانشکده پرستاری) بصورت حضوری و دکتر نجفی پور (مدیر محترم edc )-دکتر آتش پور(معاون محترم آموزشی علوم پایه)-دکتر عبیری (مسئول EDO دانشکده پزشکی و بیمارستان پیمانیه)- دکتر فاصله (رئیس محترم دانشکده پرستاری)-دکتر اسلامی (معاون محترم آموزشی دانشکده پرستاری) بصورت مجازی حضور داشتند.

1399/02/31