۱۳۹۹ جمعه ۹ خرداد
برگزاری وبینار کشوری دوازدهمین المپیاد کشوری
شرکت در وبینار کشوری المپیاد پاسخگویی به سوالات دانشگاههای مختلف در ارتباط با دوازدهمین المپیاد مورخ23/02/1399
برگزاری وبینار کشوری دوازدهمین المپیاد کشوری
وبینار کشوری المپیاد پاسخگویی به سوالات دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور امروز 23/02/1399 ازساعت 10الی12 از طرف مدیر محترم نخبگان و دفتر استعدادهای درخشان وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی (سرکارخانم دکتر پاسالار) برگزار گردید. شایان ذکراست درجلسه فوق سرکارخانم دکتر نجفی پور (مدیر محترم مرکزمطالعات وتوسعه و مسئول محترم حیطه آموزش پزشکی) و جناب آقای دکتر موسوی فرد (مسئول محترم کمیته دوازدهمین المپیاد علمی و مسئول محترم حیطه کارآفرینی) حضور داشتند.درجلسه مذکور به سوالات دانشگاه ها درخصوص نحوه و زمان برگزاری آزمون پاسخ داده شد.

1399/02/23